Transport

Taxibåt & Upplevelser

 

Vår transportbåt, Grey Goose, kan snabbt och säkert transportera sex personer och lättare gods i upp till 42 knop i näst intill alla väder. Med full navigations- och säkerhetsutrustning får ni en trevlig stund ombord vare sig ni bokar en taxikörning eller en heldag till havs med t ex vrakfiske eller säl- och havsörnsupplevelser.

Horngren Arkipelag erbjuder snabba och säkra person och godstransporter i Stockholms södra och mellersta skärgård. Båten kan även bokas för säl och havsörnsupplevelser, dykutflykter, vrak/havsfiske eller som film och fotoplattform vid tex filminspelningar eller segeltävlingar. Med bekväma utrymmen ombord och plats för både gods och passagerare så får ni en trevlig stund ombord. Kontakta oss för mera information om vad vi kan erbjuda just er.

 

Om båten:

 

Idén till Seacurity 36 var att kopiera ett skrov som var bland de mest beprövade i sjön, av sjöräddningssällskapets ( www.ssrs.se ) skrov som brukas i Gunnel-Larsson, Victoria och Rausing klassen. Detta betyder konkret att man har ett rundat skrov i aktern och en hög stäv i fören, i kombination med ett brant V-bottnat skrov. Fördelarna med denna konstruktion är att man, i princip, kan gå i vilken sjö som helst utan att båten blir instabil. SSRS fick skrovet ritat åt sig på Chalmers i Göteborg med höga krav på året-runt egenskaper.

Copyright 2013 © All Rights Reserved